Λεμφική Αιθερική Μάλαξη

Τι είναι;

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που αποσκοπεί, σε μια ολιστική αντιμετώπιση των δυσαρμονιών όλων των σωμάτων του ανθρώπου.

Οι τοξίνες, είτε ατμοσφαιρικές, είτε διατροφικές είτε προέρχονται από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, προκαλούν δυσαρμονία και ασθένεια.

Η λεμφική μάλαξη με τα χέρια είναι ένας τύπος μάλαξης που χρησιμοποιείται ειδικά για τη θεραπεία του λεμφικού συστήματος και του μεσοκυττάριου χώρου (μεταξύ των κυττάρων) ιστού, με σκοπό να εξαλείψει τη διόγκωση (οίδημα), με άλλα λόγια, τη συσσώρευση του μεσοκυττάριου υγρού.

Επίσης είναι η τεχνική που απομακρύνει τις τοξίνες και αποσυμφορίζει τα σώματά μας (φυσικό-αιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό) από οποιαδήποτε δυσαρμονία. Κινητοποιεί τη λέμφο, μετακινεί τα υγρά των ιστών από το ένα σημείο στο άλλο, αλλά και διεγείρει την κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος, θέτοντας το ανοσοποιητικό σύστημα σε καλύτερη θέση άμυνας.


Τι επιδράσεις έχει η λεμφική μάλαξη?
Κινητοποιεί τη λέμφο, μετακινεί τα υγρά των ιστών από ένα σημείο σε ένα άλλο αλλά και διεγείρει την κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος.
Η λεμφική μάλαξη αποστραγγίζει και αποτοξινώνει τους σκελετικούς μύες. Ενεργοποιεί το κυκλοφορικό σύστημα και την κινητικότητα των εντέρων.
Ευνοεί τη χαλάρωση και προωθεί καταπραϋντικές και αναλγητικές δράσεις.


Εφαρμογές στην αισθητική.
Κυτταρίτιδα
Τοπικό πάχος
Πρησμένες γάμπες
Δερματολογικά προβλήματα
Πρόληψη ρυτίδων
Απλή ακμή
Βελτίωση ουλών μετά από αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις.


Ενδείξεις
Λεμφοιδήματα και φλεβικά οιδήματα
Τραύματα
Χρόνιες φλεγμονές
Παθήσεις του πεπτικού
Κατακράτηση υγρών
Παθήσεις συνδετικού ιστού (ρευματισμοί- αρθρίτιδες- αρθροπάθειες)
Παθήσεις ΩΡΛ (λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, κρεατάκια) και οφθαλμολογικές.
Ημικρανίες
Αϋπνίες
Στρες


Αρωγός στην εργασία του αυτή, είναι η Εσωτέρα Θεραπευτική, που με τις τεχνικές της βοηθά στην αποσυμφόρηση, όλων των σωμάτων του ανθρώπου και τον βοηθά να αποκτήσει διαύγεια για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όποιο πρόβλημα τον απασχολεί. Είναι πια γνωστό ότι το 90% των ασθενειών προέρχεται από το συναισθηματικό σώμα του ανθρώπου.

Η θεραπεία της Εσωτέρας Θεραπευτικής γίνεται, πάνω στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου που είναι το “καλούπι”, του φυσικού σώματος.
Φέρνει το άτομο σε επαφή με την ψυχή του που είναι ο μεγάλος θεραπευτής.

Η γνώση και των δυο αυτών θεραπευτικών προσεγγίσεων και των αποτελεσμάτων τους, με οδήγησε στην σύνθεση τους, έτσι ώστε η μια μέθοδος να ενισχύεται από την άλλη έτσι ώστε να υπάρχει μια ολιστική βαθιά και πιο άμεση θεραπεία όλων των σωμάτων (φυσικό-αιθερικό, συναισθηματικό, νοητικό),της ανθρώπινης ύπαρξης.


Πακέτο προσφορών

Κερδίστε 10 θεραπείες Λεμφικής Αιθερικής Μάλαξης στην τιμή των 8.

τηλ. επικοινωνίας 6974 33 15 33 2130099902

Ιωάννα Σοφού.

Sep 12, 2013 | Posted by in Slider | Comments Off on Λεμφική Αιθερική Μάλαξη