ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ Σεμινάριο: Το Ωραίο, το Αγαθό και το Αληθινό. «Η Τέχνη της Ζωής»

o

 

Ένα σεμινάριο, πάνω στον αιώνιο στόχο του ανθρώπου: την αυτοεξέλιξη, μέσα από την αναζήτηση του Ωραίου, του Καλού και του Αληθινού.

 

TREP

Ελάτε να ξεδιπλώσουμε μαζί τα νήματα που υφαίνουν την Αληθινή μας Ύπαρξη.

Βρισκόμαστε όλοι σε μια διαδικασία εξέλιξης. Η γνώση είναι εκείνη που δίνει τα ορθά εφόδια και οδηγεί από τον εσωτερικό λαβύρινθο της πλάνης και της αυταπάτης , στο Φως της Ψυχής  που  φανερώνει τη λάμψη του Αληθινού  Εαυτού. Εκεί που όλοι είμαστε ολόκληροι. Μόνο φως αληθινό.

 

«Ο σκοπός της ανάπτυξης είναι να μαθαίνει κανείς -πώς ένας αγαθός άν­θρωπος,

θα ’πρεπε να είναι και τι θα ’πρεπε να κάνει-, και για να το επι­τύχει αυτό, αγωνίζεται να κατανοήσει την ιδέα του αγαθού. Το περιεχόμε­νο της γνώσης, επομένως, συνίσταται στο να βιώνει το αγαθό και να ενυ­πάρχει σε αυτό. Ο άνθρωπος ως παιδαγωγός αδιαλείπτως επιθυμεί

το ω­ραίο και το πάθος του πραγματώνεται στην κοινή αναζήτηση και δημιουρ­γία, όπως επίσης στη διεύρυνση της επίγνωσης του εαυτού του μέσα από

την ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία.»  Κυριακή Δουμά

 

Σκοπός του σεμιναρίου να ανακαλύψουμε έναν άλλο τρόπο σκέψης  και να ακολουθήσουμε τον δρόμο της ψυχής μας, μέσα από τα προβλήματα και τις καθημερινές αντιξοότητες της σύγχρονης ζωής.

 

Εισηγήτρια  Ιωάννα Σοφού

Ενεργειακή θεραπεύτρια, εισηγήτρια Εσωτέρας Θεραπευτικής, του Λόγου της Ψυχής & Λεμφικής Αιθερικής Μάλαξης.

 

Κυριακή 11/02/18

12.00-16.00

 

Κόστος 50 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

 

Επικοινωνία 2130099902 – 6974 33 15 33

Ιωάννα Σοφού

Jan 30, 2018 | Posted by in Νέα, Σεμινάρια | Comments Off on ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ Σεμινάριο: Το Ωραίο, το Αγαθό και το Αληθινό. «Η Τέχνη της Ζωής»