7 Chakras: Καθαρισμός & εξισορρόπηση με κρυστάλλους και εκκρεμές

12 OF NOVEMBER

 

 

7 Chakras: Καθαρισμός & εξισορρόπηση με κρυστάλλους και εκκρεμές

11 Νοεμβρίου 16.30- 21.30

 12 Νοεμβρίου 11- 18.00

 

Ο καθαρισμός και η εξισορρόπηση των τσάκρας με ισχυρό μας μέσον τους κρυστάλλους- ορυκτά και το κρυσταλλικό εκκρεμές, έχει ιδιαίτερη ενεργειακή αξία και το όφελος είναι άμεσα αντιληπτό.

Η αμερικάνικη μέθοδος «Μastering the properties of crystals» μας δίνει ένα επιστημονικό υπόβαθρο στην κρυσταλλοθεραπεία.

 

Προσεγγίζοντας με διαφορετικό και πιο απτό τρόπο την ενέργεια  των ορυκτών και των  κρυστάλλων, ουσιαστικά μέσα από τα ενεργειακά μας κέντρα, καθορίζεται η ποιότητα, η ένταση και η συχνότητα του μαγνητικού πεδίου, το οποίο και παίζει καταλυτικό ρόλο, για την σωματική, αιθερική και ψυχική μας υγεία , όπως θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο.

 

Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά μέσω τριών βασικών τους ιδιοτήτων.

 

  • Πιεζοηλεκτρισμού

 

  • Θερμοηλεκτρισμού

 

  • Πυροηλεκτρισμού

 

Έρχονται σε αλληλεπίδραση με το πεδίο που αποτελείται από τα γνωστά μας ενεργειακά κέντρα (τσάκρας ).

Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψη, αλλά και με πολλές άλλες αποδείξεις και πρακτικές εφαρμογές, μαθαίνετε να αποσυμφορίζετε και να εξυγιαίνετε τα ενεργειακά σας σώματα, από ενέργειες οι οποίες δεν  εξυπηρετούν πια και εμποδίζουν την εξέλιξη  σαν σύνολο.

Ο Πλάτων στο διάλογό του «Περί Εγκράτειας» περιγράφει τον Σωκράτη να διδάσκει ότι «δεν θα πρέπει να επιχειρεί κανείς να θεραπεύει τα μάτια χωρίς το κεφάλι, ούτε το κεφάλι χωρίς το σώμα, ούτε λοιπόν να θεραπεύσει το σώμα χωρίς την ψυχή… γιατί το μέρος δεν μπορεί να είναι καλό εάν το όλον δεν είναι καλό».

Πολύ μεγάλη βοήθεια έτσι ώστε να ξέρουμε πλέον χειροπιαστά σε τι κατάσταση βρίσκεται το πεδίο μας σαν σύνολο,  παρέχεται μέσα από την φωτογράφιση της αύρας και με στοιχείο αυτήν ξεκινάμε τον σωστό και επικεντρωμένα πλέον, καθαρισμό, και στην συνέχεια κάνουμε εξισορρόπηση των ενεργειακών μας κέντρων.

 

Ο κύριος Παναγιώτης Γεωργιάδης είναι ειδικός συνεργάτης του Stellar Crystal Healing και χειριστής τους εξοπλισμού για την φωτογράφιση!

Οι ΔΩΡΕΑΝ παροχές  στους παρευρισκόμενους είναι:

 

  • Φωτογράφιση αύρας
  • Χάρτης των τσάκρας
  • Τα 7 βασικά ορυκτά των τσάκρας
  • 1 κρυσταλλικό εκκρεμές
  • Ένα ορυκτό το οποίο επιλέγοντας το από το ειδικό κουτί, θα συνεργαστεί μαζί σας.

Μαζί μας θα είναι και η Αργυρώ Μαρία Βενιού Διπλωματούχος Θετική εκπαιδεύτρια σκύλων και βοηθός κτηνίατρου, η οποία θα μας μιλήσει για φοβίες και προβληματικές συμπεριφορές των ζώων που έχουμε σπίτι μας δίνοντας λύσεις πάνω σε θέματα μέσα από την θετική εκπαίδευση τους, από εμάς οι επαγγελματίες και χωρίς φάρμακα αλλά ,με κρυσταλλικά ιάματα  η εναρμόνιση και των δικών τους τσάρκας γιατί και τα ζωάκια μας έχουν ενεργειακά κέντρα όπως  θα μάθετε στο σεμινάριο αυτό!

Επίσης συμπληρωματικά θα σας μιλήσει η γνωστή ρεφλεξολογος και ειδικός συνεργάτης πλέον του Stellar Crystal healing, Ζωή Μαυροπούλου, η οποία έγραψε μία σύντομη εισαγωγή για το σεμινάριο, για εσάς.
Τα Τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται στο σώμα μας. Η ροή της ενέργειας δια μέσου των ενεργειακών κέντρων επιδρά στη φυσική, διανοητική, συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση.

Τα σημαντικότερα ενεργειακά κέντρα είναι 7 και βρίσκονται σε σημεία κλειδιά, ρυθμίζοντας την ζωτική λειτουργία των οργάνων μας.

Η σημασία των τσάκρας στο σώμα μας είναι τόσο σημαντική, όσο και η ύπαρξη των πνευμόνων, της καρδιάς και όλων των ζωτικών μας οργάνων.
Εάν για κάποιο λόγο, υπάρξει κάποια διαταραχή, η ροή της ενέργειας στα κέντρα θα αλλοιωθεί, δεν θα δίνει ενέργεια στα αντίστοιχα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα την άμεση πρόκληση σοβαρών παθήσεων στην
πνευματική και σωματική μας υγεία. Σκοπός των εναλλακτικών θεραπειών είναι η εξισορρόπηση της ροής της ενέργειας, η βαθιά χαλάρωση, η βελτίωση της άμυνας του οργανισμού και της διάθεσης και επιπλέον,
επιφέρουν ήπια αποτοξίνωση και ψυχοσωματικό καθαρισμό. Επειδή ο άνθρωπος δεν είναι σώμα, πνεύμα και νους ξεχωριστά, οι εναλλακτικές, ολιστικές θεραπείες αφορούν στο όλον και όχι στα συμπτώματα των ασθενειών στο σώμα μας.

Ποια όργανα του σώματος επηρεάζονται από την κακή λειτουργία των τσάκρας, ποιες ασθένειες μπορούν να δημιουργήσουν στο σώμα?

Τι αντίκτυπο έχουν στην ψυχολογία μας και άλλα πολλά θέματα θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο?
Σας περιμένουμε από κοντά να ανακαλύψετε για πρώτη φορά εμπεριστατωμένα, το μεγαλείο του ενεργειακού και αιθερικού μας σώματος και τον τρόπο να το έχουμε σε τέλειο συντονισμό.

 

Εισηγητές

Στέλλα Ηλιάδη

Παναγιώτης Γεωργιάδης

Ζωή Μαυροπούλου

Αργυρώ – Μαρία Βένιου

 

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 16.30- 21.30

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 11- 18.00

Κόστος 140 ευρώ

 

Κέντρο Φαέθων

Ήβης 25 Ψυρρή

2130099902 — 6908787719

 

Oct 17, 2017 | Posted by in Σεμινάρια | Comments Off on 7 Chakras: Καθαρισμός & εξισορρόπηση με κρυστάλλους και εκκρεμές