29 Οκτ. Το Μυστικό Μονοπάτι της Ψυχής 1 | Astral Aspera

φωτο μυστικο μονοπατι

 

ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ – ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

29 Οκτωβρίου 2017

18 00 – 21 00

 

Κέντρο Αυτογνωσίας  ΦΑΕΘΩΝ 

Ήβης 25 Ψυρρή

 

Υπάρχει Ψυχή?

Είναι ο θάνατος το τέλος?

Τι συμβαίνει όταν κλείνουν τα φώτα της “ύπαρξης” ?

Είναι Αρχή η γέννηση ή κατάληξη ?

Μέσα από ποιά κανάλια συνδεόμαστε με τον λεγόμενο “ανώτερο εαυτό”?

Πως μπορούμε να κλέψουμε μια ματιά σε προηγούμενες ζωές?

Τι συμβαίνει πέρα απο το πέπλο του Θανάτου? Είναι εφικτή η επικοινωνία?

 

Για όλα αυτά και αρκετά ακόμα θα μας μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής Ε.Κ.Π.Α., πτυχιούχος Υπνοθεραπευτής (V.R.T.C. London U.K. ) ιδρυτής του Astral-Aspera Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Υπνωσης , μεταφέροντας μας απόψεις και απαντήσεις .. μέσα από την προσωπική του μεταθανάτια εμπειρία θα μας εξηγήσει τους εσώτερους μηχανισμούς οι οποίοι ενεργοποιούνται κατά την διάρκεια της “Μετάβασης” καθώς και την όλη κατάσταση της Αναδρομής σε προηγούμενες ενσαρκώσεις..

 

Στο τέλος της συζήτησης θα επιλεγεί από το κοινό ένας εθελοντής με τον οποίο ο κύριος Γεωργιάδης ζωντανά θα δείξει μία αναδρομή σε προηγούμενη ζωή.

 

Επίσης η κυρία Στέλλα Ηλιάδη, ιδρυτής του stellar crystal healing θα είναι μαζί μας , προκειμένου να μας εξηγήσει εμβόλιμα , τη βοήθεια που μπορούν να μας προσφέρουν οι κρύσταλλοι στο συντονισμό μας με το αιθερικό και αστρικό πεδίο, ποιοι κρύσταλλοι βοηθούν στο άνοιγμα του τρίτου ματιού, και την ενεργοποίηση του προμετωπιαίου λοβού και αρκετά άλλα..

Αυτή θα είναι μια εισαγωγική παρουσίαση /προσέγγιση του βασικού σεμιναρίου... σε αυτή τη πρώτη προσέγγιση θα ακουμπήσουμε την Ψυχή και το Επέκεινα επιδερμικά , προετοιμάζοντας τους συμμετέχοντες για το βασικό  ολοήμερο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί  στις 05 Δεκεμβρίου 2017 στον ίδιο χώρο και από 10 00 μέχρι 18 00…

 

Σε αυτό το σεμινάριο/συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι συνάνθρωποι/συνοδοιπόροι που διακατέχονται από μεταφυσικές – και όχι μόνο – ανησυχίες και προβληματισμούς για ότι η “ύπαρξη” κρατάει μισοκρυμμένο πίσω από το “πέπλο”.

Παναγιώτης Γεωργιάδης

 

Ώρες Σεμιναρίου: 18 00 – 21 00

Κόστος παρακολούθησης: 10 ευρώ (πέραν φπα)

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 6944 306 502 ΚΑΙ 6974331533 …ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

 

 

Oct 17, 2017 | Posted by in Σεμινάρια | Comments Off on 29 Οκτ. Το Μυστικό Μονοπάτι της Ψυχής 1 | Astral Aspera