12 ΝΟΕΜ Σεμινάριο Κατασκευής Οργονιτών | Astral Aspera

οργον

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΡΓΟΝΙΤΩΝ

 

Κέντρο Αυτογνωσίας Φαέθων Ήβης 25 Ψυρρή

 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

18 30 – 21 30

 

Οι δικοί μας οργονίτες είναι ΑΣΧΗΜΟΙ  ίσως… Ίσως είναι και λίγο μεγάλοι…

Εμείς θα σας μάθουμε να φτιάχνετε, και θα σας δώσουμε οργονίτες… όχι οργονικά κοσμήματα… όχι όμορφα κρεμαστά μπιχλιμπίδια… δεν είναι διακοσμητικοί…ΕΙΝΑΙ100 % ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.. και εάν αυτό συμβαίνει σε …κόστος της εμφάνισης.. αξίζει τον κόπο..

 

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθερας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και των άνθρωπο , αφού αυτός αποτελείται κατά 75 % από νερό. Μπορεί να είναι θετική η και αρνητική αφού επηρεάζεται από την δόνηση των έμβιων όντων αλλά και από την δονητική των χώρων. Έτσι , υπάρχουν χώροι, και άνθρωποι κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων. Ο Βιλχεμ Ραιχ ασχολήθηκε βαθια με την οργόνη ,κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (Αιθερικό μετατροπέα) όπου μέσα εκεί κατάφερνε να θεραπεύσει καρκινοπαθείς μόνο παραμένοντας στο δωμάτιο αυτό… στην ουσία μετατρέποντας την αρνητική Οργόνη σε θετική.

Οι Οργονίτες, είναι μικρές η και μεγαλύτερες «συσκευές» , οι οποίες φοριούνται η αφήνονται στο χώρο ,( ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!! ) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που σας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τίποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό σας πεδίο, χωρίς να μετατραπεί σε θετικό. Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσάκρα σας, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων, κάνουν απίστευτο καθάρισμα του νερού, κλπ..

Τα πάντα είναι ενέργεια, γύρω μας, μέσα μας, και οι οργονίτες είναι η καλλίτεροι βοηθοί στην διαχείριση της… ΔΕΝ είναι κοσμήματα… ΔΕΝ είναι φυλακτά…. ΔΕΝ έχει να κάνει με πίστη κατασκευή τους στηρίζεται στο Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, για αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι…

 

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτων κάθε μεγέθους, και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας, για προσωπική χρήση ή και εμπόριο..

 

Επίσης στο σεμινάριο μας θα βρίσκεται η συνεργάτης του ASTRAL ASPERA η γνωστή δασκάλα Κρυσταλλοθεραπειας και ιδιοκτήτρια του STELLAR CRYSTAL HEALING Στέλλα Ηλιάδη, η οποία θα μας εξηγήσει την απόλυτη χρησιμότητα των κρυστάλλων που τοποθετούμε εντός των οργονιτων προκειμένου να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα.

 

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 3 ωρών ..18 30 – 21 30

  • Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη μενταγιόν και επιτραπέζιου
  • Κάθε συμμετέχων , θα πάρει μαζί τους οργονίτες που θα κατασκευάσει
  • Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά , η Θετική και Αρνητική Δονητική , η λειτουργία , και η μέτρηση του ορθός κατασκευασμένου οργονίτη

 

Δίνονται..

  • Βεβαίωση παρακολούθησης
  • Όλα τα υλικά κατασκευής
  • Οι δύο οργονίτες (ένας επιτραπέζιος και ένα μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Παναγιώτης Γεωργιάδης

 

Κόστος συμμετοχής : 70 ευρώ

 

Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα , και γρήγορα, λειτουργικούς οργονίτες, προστατεύοντας, τον χώρο σας, εσάς και τους αγαπημένους σας. Αλλάξτε την διάθεση σας, ισορροπήστε, δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά…..

Αποκτήστε φεύγοντας από το σεμινάριο τους δικούς σας λειτουργικούς οργονίτες, που μόνοι σας, θα έχετε κατασκευάσει ..

παρακαλώ κρατήστε την θέση σας ..Οι θέσεις είναι περιορισμένες

τηλ. Κρατήσεων ….6944 306 502, 6974 331533

 

 

 

Oct 17, 2017 | Posted by in Σεμινάρια | Comments Off on 12 ΝΟΕΜ Σεμινάριο Κατασκευής Οργονιτών | Astral Aspera