Όλγα Τζωρτζ

olga

ΟΛΓΑ ΤΖΩΡΤΖ
Life and Acting Coach

Σπούδασε στο Natural Health Science Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP και είναι NLP Practitioner. Εκπαιδεύτηκε με τον Anthony Robbins σε συνεργασία με την Ακαδημία Αυτοβελτίωσης στη Ζυρίχη, τον Mike George σε συνεργασία με το BK World Spiritual University και εργάστηκε ως συντονίστρια ομάδων επίτευξης στόχων και έκφρασης μέσα από την κίνηση και τον λόγο. Είναι σύμβουλος υποκριτικής – Acting Coach σε ηθοποιούς, και λοιπούς επαγγελματίες.

Διδάσκει την τεχνική διαχείρισης στοιχείων ζωής με την γνώση του NLP, οργανώνοντας ειδικές διαλέξεις που στηρίζονται από ομάδες στήριξης σε εβδομαδιαία βάση με στόχο την αυτονομία του ατόμου και την προσωπική ευθύνη.
Διδάσκει επίσης, την εφαρμογή του Οραματισμού για την εσωτερική ηρεμία και ανατροφοδότηση του εαυτού.

Σπούδασε επίσης, Υ π ο κ ρ ι τ ι κ ή στην American Academy of Dramatic Arts της Νέας Υόρκης, Ορθοφωνία σύστημα IPA με την Sousan Finch και την Pamela Prather στην Νέα Υόρκη, Kλασικό και Μοντέρνο Χορό στο American College of Greece και Κινησιολογία και Μιμική στο Atelier de Movement της Monika Pagneux και του Phillippe Gaulier στο Παρίσι
Διδάσκει στο Θέατρο των Αλλαγών Υποκριτική, την τεχνική του Sanford Meisner και της Uta Hagen από την Αμερικάνικη Σχολή Υποκριτικής σε συνδυασμό με ασκήσεις αυτοπεποίθησης και συμπεριφορικής έκφρασης.

Συνεργάστηκε ως καθηγήτρια Υποκριτικής με την Δραματική Σχολή Διομήδη Φωτιάδη και ως λέκτορας καθηγητής για την Υποκριτική, την Ανάπτυξη Ρόλων και την Συγγραφή Σεναρίου με την SAE Athens Institute και το τμήμα σπουδών 3D Animation and FX. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός στην Ελλάδα, Δανία, Γερμανία και Η.Π.Α.. Σημαντικές είναι οι συνεργασίες με το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης, Orkenfortet Oben Teater της Δανίας, την Freshly Squeezed Orange Juice Theatre Company του Ισραήλ, το Shetler Studios και τον Wesley Brown, την Pamela Scott και το Dramatists Guild της Νέας Υόρκης, την Jannis Powell, την Tamar Kummel, το Theatron Inc., την Aaron Concert Artists, την διαφημιστική εταιρεία BBDO και τα τηλεοπτικά κανάλια ANT1 και MEGA. Έχει συνεργαστεί επίσης ως σκηνοθέτης για τις μεταγλωττίσεις κινούμενων σχεδίων για τον ANT1.

Έχει λάβει υποτροφίες Fulbright και την American Academy Schola

Είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Life Coach σε ομαδικές και ατομικές συνεδρίες.