Το Μυστικό Μονοπάτι της Ψυχής 2

 

To ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΣΗΣ Astral Aspera

πραγματοποιεί

βιωματικό σεμινάριο με θέμα

 

Το Μυστικό Μονοπάτι της Ψυχής 2

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ-ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΕΠΛΟ”

 

-Υπάρχουν προηγούμενες ενσαρκώσεις?

 

-Τι είναι οι Εξωσωματικές Εμπειρίες?

 

-Ψυχική Επαγωγή.. τι είναι ? Πότε συμβαίνει?

 

-Αστρικό ταξίδι.. είναι εφικτό? Με ποιούς τρόπους?

 

-Τι είναι τα ενεργειακά βαμπίρ?

 

-Η ψυχή επικοινωνεί μετά τον “θάνατο” ?

 

-Πνευματισμός και διαμεσότητα.. με τι επικοινωνούμε?

 

-Τρόποι επικοινωνίας EVP – ITC – Τελετουργικά επικοινωνίας

 

-Υπνωση Αναδρομής σε προηγούμενες ζωές

 

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα απαντηθούν πληρέστατα τα παραπάνω ερωτήματα.

Θα ασχοληθούμε με τους τρόπους επικοινωνίας με το Επέκεινα (τεχνικούς και όχι) βιωματικά..

Θα βιώσουμε όλοι μαζί μία Ψυχική/Μηχανική Επαγωγή

Θα αναλύσουμε τρόπους Αστρικής Προβολής

Θα εξηγήσουμε την ύπαρξη των Προαδαμιαίων/Ενεργριακών Βαμπίρ

 

Στο τέλος ο κύριος Γεωργιάδης θα μας δείξει μια Ύπνωση Αναδρομής με έναν εθελοντή από το κοινό.

 

 

Εξωσωματική εμπειρία ή εμπειρία εκτός σώματος, είναι μία εμπειρία που κατά κανόνα συνδέεται με μία αίσθηση αλλαγής σώματος σε σχέση με το υλικό – φυσιολογικό σώμα. Πολλές φορές λανθασμένα αναφέρεται στο γεγονός με τον όρο αστρική προβολή.

Ψυχική επαγωγή

  • Ύπνος χωρίς να χάσετε την εγρήγορση, π.χ μπορεί κάποιος να βάλει ένα νόμισμα στο κεφάλι του, και να κοιμηθεί, μόλις το νόμισμα πέσει κάτω το ξανά πιάνει η η συνέχεια το ίδιο.

Ξυπνάτε ψυχικά, αλλά όχι σωματικά. Αυτή η σχετική τεχνική συνήθως επιτυγχάνεται μέσα από την πρακτική του διαυγούς ονείρου. Άμα και μόλις γίνει το όνειρο συνειδητό, ο ονειροπόλος είτε μετατοπίζει το θέμα του ονείρου σε μια κατεύθυνση εξωσωματικής εμπειρίας, είτε διώχνει τις εικόνες των ονείρων εντελώς με αποτέλεσμα, ξυπνήσει ο κανονικά ο εγκέφαλος και το σώμα να κοιμάται ακόμη .

Μηχανική επαγωγή

Εγκεφαλικά κύματα και συγχρονισμός μέσω του ήχου ή την οπτική διέγερση. Τα λεγόμενα Binaural beats μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν συγκεκριμένες λειτουργίες μέσω εγκεφαλικών κυμάτων, ιδίως τα κύματα εγκεφάλου εκείνων που κυριαρχούν σε διάφορες κατάστασης π.χ. ξύπνια κατάσταση και σώμα κοιμώμενο. στα 4 Hertz το σώμα κοιμάται, παρατηρήθηκε ότι είναι αποτελεσματικό από το Ινστιτούτο Monroe , με ταυτόχρονη εισαγωγή του “νους άγρυπνος” συχνότητες βήτα (το οποίο ανιχνεύσετε στους εγκεφάλους των ανθρώπων, ξύπνια χαλαρή κατάσταση παρατηρήθηκε επίσης ως εποικοδομητική. Ορισμένοι συγγραφείς θεωρούν binaural beats να είναι πολύ εύκολη μέθοδος από την έναρξη εξωσωματικής εμπειρίας όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές.

Μία μέθοδος συγχρονισμού κυμάτων είναι η διαφορά ήχων στα αυτιά τον ανθρώπων, π.χ. στο δεξί ηχείο παράγετε ένας ήχος και στο αριστερό ηχείο παράγετε ίδιος ήχος με συγκεκριμένη διαφορά συχνότητας με αποτέλεσμα να ακούγονται κάποιας μορφής παλμοί στα αυτιά, η διαδικασία βοήθεια τον συγχρονισμό του ήχου με τα εγκεφαλικά κύματα.

 

EVP Electronic Voice Phenomena (ή Ψυχοφωνία ή Μεταφωνία)

 

Η μεταφωνία ή αλλιώς ψυχοφωνία ονομάζεται: η εντόπιση (μέσω μαγνητοφώνων, Η/Υ, ραδιοφώνων κτλ) λέξεων ή προτάσεων που δεν θεωρείται να προέρχονται από κάποιο κοντινό περιβάλλον ή τη γη. Επιστήμονες σ’ όλον τον κόσμο εκτελούν πολύ ενδιαφέρουσα πειράματα σ’ αυτόν τον τομέα σχετικό με το παραφυσικό

 

Με όλα αυτά , και αρκετά ακόμα, θα ασχοληθούμε σε αυτό το σεμινάριο, το οποίο εισηγείται ο Παναγιώτης Γεωργιάδης (Ψυχοθεραπευτής Ε.Κ.Π.Α., Κλινικός Υπνωτιστής , απόφοιτος Calamus U.K. )

Επίσης η κυρία Στέλλα Ηλιάδη , ιδρυτής του stellar crystal healing θα είναι μαζί μας , προκειμένου να μας εξηγήσει εμβόλιμα , τη βοήθεια που μπορούν να μας προσφέρουν οι κρύσταλλοι στο συντονισμό μας με το αιθερικό και αστρικό πεδίο, ποιοι κρύσταλλοι βοηθούν στο άνοιγμα του τρίτου ματιού, και την ενεργοποίηση του προμετωπιαίου λοβού και αρκετά άλλα

..Σε αυτό το σεμινάριο/συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι συνάνθρωποι/συνοδοιπόροι που διακατέχονται από μεταφυσικές – και όχι μόνο – ανησυχίες και προβληματισμούς για ότι η “ύπαρξη” κρατάει μισοκρυμμένο πίσω από το “πέπλο”.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Ώρες Σεμιναρίου : 11 00 – 19 00

Κόστος παρακολούθησης : 85 00 ευρώ (πέραν φπα)

Δίδεται βεβαιωση παρακολούθησης και σημειώσεις.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν ένα σι ντι με μια αυτούπνωση για την αντιμετώπιση του Άγχους και την απαλειφή των Ενοχών

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 6944 306 502 ΚΑΙ 6974331533 …ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Κλινικής Ύπνωσης | Astral Aspera 

 

Κέντρο Φαέθων

Ήβης 25 Ψυρρή

Oct 31, 2017 | Posted by in Σεμινάρια | Comments Off on Το Μυστικό Μονοπάτι της Ψυχής 2