Συνδυαστική Αστρολογία

α


ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

(Πρωτοποριακό και πρωτότυπο μάθημα Αστρολογίας)

Η Συνδυαστική Αστρολογία είναι ένα ουσιώδες μάθημα Αστρολογίας, που επινοήθηκε από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μάθημα, που βοηθά τον εκπαιδευόμενο να ”πλαισιώσει” αλλά και παράλληλα να κατανοήσει σε βάθος, την έννοια της αστρολογικής σπουδής και γνώσης με απόλυτη επιτυχία !

Τα αποκαλυπτικά μαθήματα της Συνδυαστικής Αστρολογίας, ενσωματώνουν εξειδικευμένες αστρολογικές τεχνικές, (Κλασσικής, Καρμικής, Ιατρικής, Ανάλυσης, Σύνθεσης κ.α) που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε αλλά και συγχρόνως αποκρυπτογραφήσουμε, ουσιαστικές και εσωτερικές μας ποιότητες !

Πέρα των ειδικών «κλειδιών» που θα εμφανιστούν στο ξεκλείδωμα αυτής της διαδρομής, θα μας δοθεί η ευκαιρία να δείξουμε (μέσω πρακτικών παραδειγμάτων της μεθόδου), την ειδίκευση αυτής της νέας εφαρμογής.

Η ενδυνάμωση της προσωπικής μας εξέλιξης συνδράμει με τρόπο δυναμικό, αποκαλύπτοντας το ατομικό μας σχέδιο με τρόπο σύνθετο αλλά και συγχρόνως απλό !

Εκτός από τη γνώση και την αποκάλυψη του δικού μας στόχου, γινόμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι, έτσι ώστε (να μπορέσουμε) να εκφράσουμε την οντότητα μας στο σύνολό της. Δηλαδή, την πλήρη αποκάλυψη των ικανοτήτων μας αλλά και τον τρόπο που συνδέουμε και διαχειριζόμαστε, τον εαυτό μας στο σύνολό του.

Η 1η παράσταση* σε ανοικτό κοινό (της μεθόδου), δόθηκε στο θέατρο ”Χυτήριο”, με την υποστήριξη μαθητών (της Συνδυαστικής Αστρολογίας), και με την επιμέλεια και το συντονισμό της (εμπνεύτριας της μεθόδου), Κωνσταντίνας Βλαχοπούλου.

Η 1η επίσημη παρουσίαση με θέμα ΄΄Αστρολογία και Τέχνη΄΄ έγινε σε συνέδριο Ελλήνων Αστρολόγων στο Μαρούσι, το 2011.

Εναρμονιστείτε με τις Ενέργειες των Πλανητών,
«δώρο» του Παγκόσμιου Νου.

Κατανοήστε του Ουράνιους Νόμους,
όπως εκφράζονται μέσα
από τα 12 Ζώδια

Έναρξη τον Οκτώβριο 2017
θα ενημερωθείτε σύντομα για τις ημερομηνίες.

Κων/να Βλαχοπούλου