Στέλλα Ηλιάδη

stellailiadi

Από το 2009 έχω το αμερικανικό δίπλωμα Master CrystalHealer  από το HMCA institute of California αποκτώντας έτσι την  δυνατότητα να ανοίξω θεραπευτήριο και να διδάξω σε οποιαδήποτε πολιτεία της Αμερικής

MASTER CRYSTAL HEALER από το HMCA  institute of California

Crystal healing (School Of Natural Health Sciences)

Herbalism  (School Of Natural Health Sciences)

Holistic dowsing (School Of Natural Health Sciences)

Iridology (School Of Natural Health Sciences)

BASIC HYPNOTHERAPY LEVEL-ASTRAL ASPERA

Πιστεύω ότι η φύση είναι το φάρμακο για το ανθρώπινο σώμα και εκτός από τις βιταμίνες των καρπών και των φυτών της έχει δημιουργήσει και ενσταλάξει μέσα στους κρυστάλλους της, τiς ενεργειακές βιταμίνες για τα σώματα των ζωντανών οργανισμών που ζουν πάνω της. Οι κρύσταλλοι και τα φυτά μπορούν να θεραπεύσουν τα ζώα, τα φυτά και εμάς τους ίδιους.

Βασισιμένη σε επιστημονικές αποδείξεις και στους νόμους της φυσικής δίνω εξηγήσεις πως λειτουργούν οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά στο ενεργειακό πεδίο, μέσα από το Αμερικάνικο Σύστημα Εκμάθησης “Mastering the Properties of Crystals”.

Μέσα από βιωματικά σεμινάρια, ομιλίες, work shops αλλά και μαθήματα που διοργανώνω, όπου ο κοινός τους παρανομαστής είναι οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά θα καταλάβετε πως λειτουργούν θα τα αγαπήσετε μέσα από τις ιδιότητες τους και θα συνεργαστείτε μαζί τους για για το καλό των αγαπημένων σας ακόμη και για την δική σας αυτοιαση.

 

Πάρε το ηλεκτρονικό σου ΔΩΡΟ  “10 ΕΞΠΡΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ”  και μάθε για το πώς μπορούν να σε βοηθήσουν οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά στην καθημερινότητα σου π.χ μελανιές, εκδορές και άλλα προβλήματα…

Στην σελίδα μας εδώ  http://stellar-crystal-healing.gr/

Στην σελίδα μας στο Facebook  εδώ https://www.facebook.com/Stellar-Crystal-Healing-841140789322468/

Ακολουθείστε μας στο Instagram εδώ https://www.instagram.com/stellar_crystal_healing/

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube  εδώ! https://www.youtube.com/channel/UCCP25VpshifXGohz74Mmqog