ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

fotopanag

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής επιμορφωτικού τμήματος Ψυχοθεραπείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών .

 

Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας /Esoteric studies από τα ATHENAEUM UK και CALAMUS UNIVERSITY UK .

 

Είναι Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής του V.R.T. C. (U.K.) , κατέχει πιστοποίηση Θεραπευτικής Υπνωσης απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει πάρει Master στην Ύπνωση, και είναι μέλος του American Board of Hypnotherapists.

 

Είναι δε από τους λίγους πιστοποιημένους αναλυτές της Αύρας και των Ιδιοτήτων της από την Σχολή Μεταφυσικής και Παραψυχολογίας και πλήρως εκπαιδευμένος στη χρήση του Συστήματος Φωτογράφησης Αύρας A.V.S. 5,1

 

Έχει επίσης πτυχίο Ηχοληψίας-Μουσικής τεχνολογίας (Σχολές Ωμέγα) γεγονός που τον διευκόλυνε ιδιαίτερα στην ενασχόληση του με τον Ηχο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, (συχνότητες θητα κλπ.), ειδικότερα δε , στην εναρμόνιση τους, ως υποβόσκουσες συχνότητες , στον τομέα της Ύπνωσης.

 

Κατέχει δεύτερο βαθμό στο USUI REIKI τον οποίο απέκτησε μαθητεύοντας διπλά στην Κα ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Υπνωσης Astral Aspera (Αστρική Ειμαρμένη σε ελεύθερη μετάφραση από τα Λατινικά)

 

Στην Θεσσαλονίκη ,την Αθήνα, όλη την Ελλάδα και την Κύπρο , πραγματοποιεί σεμινάρια /διαλέξεις με θέμα – ΥΠΝΩΣΗ/ΘΕΡΑΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ –ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ-ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΑΥΡΑΣ κλπ.