Κρυσταλλοθεραπεία

– ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ

16904815_156811764829089_9017770328058776989_o

 

Μετά από διάγνωση της ενεργειακής κατάστασης του φυσικού, αλλά και των άλλων ενεργειακών σωμάτων, που έχει ένας άνθρωπος στο πεδίο του, βρίσκουμε  ποιά τσάκρας (ενεργειακά κέντρα) χρειάζονται καθαρισμό και εξισορρόπηση  κατά περίπτωση  με την βοήθεια…….

 

-Του  εκκρεμούς

-Με healing stick

-Με κρυστάλλους

-Με Reiki

 

Πολλές φορές αν οι καταστάσεις το απαιτούν συνδυαστικά με κάποιους από τους παραπάνω τρόπους! ……Έτσι ώστε να βρεθεί η αρμονία στο ανθρώπινο σώμα που αυτή με την σειρά της, μας βοηθάει να αλλάξουμε τόσο ψυχικά όσο συναισθηματικά αλλά και επαναφέροντας την υγεία στο φυσικό μας σώμα, μιας και όπως σε όλους πλέον είναι γνωστό η ασθένεια εμφανίζεται πρώτα στο αιθερικό και μετά στο φυσικό σώμα !

 

Αν μπορούσατε πραγματικά να καταλάβετε την ιστορία ενός κρυστάλλου, θα εισχωρούσατε στην Δόξα του Θεού.

Αν μπορούσατε να εισχωρήσετε στην ελκτική και την απωθητική συνείδηση ενός τεμαχίου σιδήρου ή μολύβδου, θα βλέπατε να σας αποκαλύπτεται ολόκληρη η ιστορία της εξέλιξης.

Αν μπορούσατε να μελετήσετε τις κρυμμένες λειτουργίες που συντελούνται υπό την επίδραση του πυρός, θα εισχωρούσατε στο μυστικό της μυήσεως.

Ντζβαλ Κούλ


ΒΑΜΜΑΤΑ- ΙΑΜΑΤΑ

Let's do crystal elixirswith

Η ενεργειακή θεραπεία εκτός από συνάντηση με τον θεραπευτή μπορεί να γίνει και από εσάς για εσάς!

Μπορείτε να προσφέρετε ανακούφιση στους αγαπημένους σας στα ζωάκια σας και  στα φυτά ακόμα. Μέσα από βάμματα ή ιάματα φτιαγμένα από κρυστάλλους ,οι οποίοι έχουν ενσταλάξει μέσα σε αυτά όλες τις ενεργειακές θεραπευτικές τους ιδιότητες και κραδασμούς καθώς η κατασκευή τους γίνεται πάντα από τα δικά μου χέρια σε ώρες και ημέρες που η πρανική ενέργεια στο σύμπαν διαχέεται με τέτοιο τρόπο όπου όλα στην γη εμποτίζονται με αυτήν στο μέγιστο !Όπως πχ στην πανσέληνο.

 

Ανάλογα με τους κρυσταλλικούς συνδυασμούς μπορείτε να βρείτε ανακούφιση, σε πάρα πολλά συμπτώματα του σώματος που σας προκαλούν δυσφορία, όπως η αϋπνία, στομαχικές διαταραχές, πόνους στους μυς, κράμπες, μώλωπες ,ζάχαρο, θυρεοειδή ,πόνοι αρθρώσεων …και άλλα πολλά. Ο κατάλογος είναι μεγάλος.

 

Δρουν περίφημα όμως και στο συναισθηματικό σώμα σε περιόδους θλίψης ,αποκοπή από σχέσεις, διαχείριση πένθους ,σε περιόδους άγχους, περιόδους παραίτησης του εαυτού , αίσθηση ματαίωσης στην Ζωή κλπ  …..

 

Σας βοηθούν να ξαναβρείτε την χαρά και να απολαύσετε την ζωή να γίνεται ποιο κοινωνικοί έτσι ώστε να προσελκύσετε την αγάπη !

Να γίνεται ποιο αφοσιωμένοι και να έχετε πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε όλους του τομείς και να πάτε μπροστά με την δική σας πρόθεση!

 

Τον κρύσταλλο τούτο , την λαμπερή και διαυγή πέτρα,  πάρε στα χέρια σου, που προέρχεται από την φλόγα της αθάνατης λάμψης από την οποία πολύ τέρπεται η άφθαρτη καρδιά των αθανάτων.

Με αυτόν στα χέρια σου, αν εισέλθεις στον ναό, κανείς από τους μακάριους Θεούς δε θ’ αρνηθεί να σε ευλογήσει!

ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ

ΠΕΡΙ ΛΙΘΩΝ


 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ

kr

Με τους κατάλληλους συνδυασμούς  ορυκτών μπορούμε να κάνουμε κρυσταλλικές μάνταλες οι οποίες λειτουργούν σαν ενεργειακά σιντριβάνια  που συνεχόμενα αναβλύζουν ευεργεσία όπου και να το βάλετε. Για αγάπη και σύμπνοια ή υγεία στο σπίτι. Για την εύρεση και αποδοχή της αγάπης. Στην δουλειά, επαγγελματική επιτυχία. Κοντά στο ταμείο σας για οικονομική ευμάρεια. Άπειροι οι συνδυασμοί που μπορούμε ανάλογα την περίπτωση, συζητάμε και την σύνθεση και την απόδοση της μάνταλα αυτής.

 

Ακόμη μπορούμε να κάνουμε μια κρυσταλλική σύνθεση για προστασία ενός χώρου και απορρόφηση κακής ενέργειας που θα την μετουσιώνει σε καθαρή πλέον ευεργετική για εσάς και τον χώρο αυτόν.

 

In a crystal we have clear evidence of the existence of a formative life principle, and though we cannot understand the life of a crystal, it is nonetheless a living being

Nikola Tesla


 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ

13432293_1116888774997912_5026959583121757769_n

Αν υπάρχουν κατά την γνώμη σας, χώροι οι όποιοι έχουν υποστεί κάποιο έντονο στρες (πχ μετά από θάνατο χωρισμό ,προηγουμένους κακής ενέργειας  ένοικους) και θεωρείτε ότι χρειάζονται ενεργειακό καθαρισμό και εξισορρόπηση υπάρχει ένας καταπληκτικός αποδοτικός κρυσταλλικός φυσικός τρόπος. Ενεργειακά καθαρισμός του χώρου με κρυσταλλικά μπολ μέσο του ήχου που διαπερνά όλες τις δονήσεις στα πεδία Δια καπνού του Palo Santo του ιερού δέντρου των θεραπευτών του Περού το όποιο πραγματικά δρα εκπληκτικά εξαγνιστικά στο αιθερικό πεδίο με την προσθήκη θραυσμάτων κρυστάλλων και ορυκτών που απελευθερώνουν μέσω της θερμότητας την δόνηση και τις ιδιότητες τους με ποιο έντονο τρόπο. Με κρυσταλλικές τοποθετήσεις οι οποίες μένουν μόνιμα στον χώρο χωρίς να χαλάνε την αισθητική του και δημιουργούν ένα πλέγμα προστασίας για 3 έως 5 μήνες έτσι ώστε να σφραγιστεί πλέον ο χώρος με καινούργια ενέργεια!

 

In a crystal we have clear evidence of the existence of a formative life principle, and though we cannot understand the life of a crystal, it is nonetheless a living being

Nikola Tesla


ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ

20292611_1239636236148676_8532467976189337682_n

 

Μετά από ανάλυση του αστρολογικού σας χάρτη με την συνεργασία της γνωστής αστρολόγου και ιδρύτριας του Astrolife.gr  ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ βρίσκουμε  τα ταλέντα και τα δυνατά σας σημεία και τα ενισχύουμε με κρυσταλλικούς συνδυασμούς που μπορείτε να φοράτε επάνω σας η λειαίνουμε και μαλακώνουμε τις αδυναμίες του χάρτη σας με τον ίδιο τρόπο για κάτι τόσο καινοτόμο και πρωτοποριακό μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες ….ρωτήστε μας για αυτό!!!!

 

 

 

Αν μπορούσατε πραγματικά να καταλάβετε την ιστορία ενός κρυστάλλου, θα εισχωρούσατε στην Δόξα του Θεού.

Αν μπορούσατε να εισχωρήσετε στην ελκτική και την απωθητική συνείδηση ενός τεμαχίου σιδήρου η μολύβδου, θα βλέπατε να σας αποκαλύπτεται ολόκληρη η ιστορία της εξελίξεως.

Αν μπορούσατε να μελετήσετε τις κρυμμένες λειτουργίες που συντελούνται υπό την επίδραση του πυρός, θα εισχωρούσατε στο μυστικό της μυήσεως.

Ντζβαλ Κούλ


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

19989687_798003023696751_7103741744586434778_n

 

 

 

 

 

 

Με εκκρεμές

Με την βοήθεια των κρυστάλλων!

 

 

 

Στέλλα Ηλιάδη