Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Crystal_Sun_Pyramid

Crystal_Sun_Pyramid

Σε αυτή τη νέα Ατομική εποχή του Φωτός, όλοι είμαστε τυχεροί, σαν εσωτερικοί θεραπευτές, που αναπτυσσόμαστε τόσο ατομικά όσο και στην θεραπευτική μας πρακτική με την ενέργεια της λεπτοφυούς ζωής και ουσίας του φωτός. Είμαστε όλοι τα απλά όργανα, στην κραδασμική ιατρική για τον 21ο αιώνα σε αυτή την Νέα Εποχή του Φωτός. Οι Βέδες μας διδάσκουν ότι τον 18ο αιώνα μπήκαμε στο ρεύμα της Ατομικής Εποχής του Φωτός, την Dwapara Yuga ή την Εποχή του Χαλκού των Ελλήνων που επίσης ονομάζεται η Εποχή της Φώτισης από τους φιλοσόφους- επιστήμονες. Αυτή η εποχή διαρκεί 2400 χρόνια περίπου μέχρι το 4100 μΧ μέσα στον μεγαλύτερο κύκλο των 24000 ετών της Υλικής Δημιουργίας. Θα ανυψωθεί στην Treta Yuga, ή Αργυρή Εποχή των 3600 ετών με αποκορύφωμα τη Χρυσή Εποχή ή Satva Yuga των 4800 ετών. Τότε το κατερχόμενο τόξο του κύκλου των 12000 ετών, τελειώνει στην Kali Yuga ή την Εποχή του Σιδήρου που είναι το κατώτερο σημείο και πάλι.

Ο Θιβετανός υποδεικνύει ότι αυτή η νέα εποχή, της ραγδαίας αυξανόμενης εισροής φωτός ξεκίνησε με την ανακάλυψη του ηλεκτρισμού τον 19ο αιώνα, έκανε ένα βήμα μπρος τον 20ο αιώνα με την διάσπαση του ατόμου, και στον δικό μας 21ο αιώνα αυτή η έναστρη ακτινοβολία, θα έχει μια τέτοια βαθιά επίδραση που δεν μπορεί να μην υπερτονιστεί. Αυτό «το οράν» του αστρικού φωτός, όπως το θέτει, μαζί με το φως του νοητικού πεδίου που αντικατοπτρίζεται από τον κόσμο της ψυχής, σχίζει ριζικά το πέπλο μεταξύ του αστρικού και του φυσικού κόσμου για την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης.

Ο Θιβετανός επίσης υποδεικνύει ότι, για όσους είναι βυθισμένοι τώρα στην ψυχοφυσική υλιστικότητα, ανοίγει ο δρόμος, πρώτα για την αποδοχή της ψυχής και δεύτερον για την επίδειξη της ύπαρξης της…. Η ένταση του φωτός θα συνεχιστεί μέχρι το 2025 μΧ που θα έρθει ο κύκλος της σχετικής σταθερότητας και της σταθερής λάμψης χωρίς μεγάλη αύξηση.
Ε.Ψ. Ι 101-3.

Ιωάννα Σοφού.

Jan 8, 2015 | Posted by in ΑΡΘΡΑ | Comments Off on Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ