Εσωτέρα Θεραπευτική

Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αναπάντητα και ανεπίλυτα ερωτήματα, προβληματισμούς, αισθανόμενοι ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στη ζωή να μας δίνει χαρά, αισιοδοξία, κουράγιο, γέλιο.
Η επίδραση αυτή των ανεπίλυτων ερωτημάτων έχει πολλές αντιδράσεις στο σώμα μας.
(Αϋπνίες, πονοκεφάλους, πεπτικές διαταραχές, στρες κ.α)
Αν ζητάμε βελτίωση και λύση η απάντηση θα μπορούσε να έρθει και από την Εσωτέρα Θεραπευτική – μια ενεργειακή θεραπευτική μέθοδο.


Εσωτέρα όπως το δηλώνει η λέξη σημαίνει κάτι εσωτερικό, όχι με την έννοια του μυστηρίου αλλά του κάτι που δεν βλέπουμε. Λέγεται Εσωτέρα γιατί ασχολείται με αυτό το σώμα που είναι αόρατο στο φυσικό μάτι – το αιθερικό σώμα -που σήμερα αρχίζει να αναγνωρίζεται πλέον και από την ιατρική επιστήμη. Γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε ασθένεια πριν γίνει σύμπτωμα στο φυσικό σώμα καταγράφεται στο αιθερικό σώμα. Το αιθερικό σώμα είναι το καλούπι του φυσικού σώματος, αλλά και το σώμα της ψυχής.

Η Εσωτέρα Θεραπευτική είναι μια θεραπευτική μέθοδος που μας φέρνει σε πιο στενή επαφή με τον πυρήνα της ύπαρξής μας – την ψυχή – τον θεραπευτή μέσα μας, προσεγγίζοντας έτσι ένα βαθύτερο κομμάτι μας.

Λειτουργεί με την εξισορρόπηση και την ευθυγράμμιση όλων των σωμάτων – φυσικού – συναισθηματικού, νοητικού και πνευματικού.

Είναι μια θεραπευτική τεχνική που λειτουργεί με σαφές και επιστημονικό πλαίσιο, πρωτόκολλο , κανόνες και συμπαντικούς νόμους.


Απευθύνεται σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, δίχως να περιορίζεται από τον χρόνο και τον χώρο και τα αποτελέσματά της είναι στον παρόντα χρόνο.

Μας βοηθάει στο να είμαστε συντονισμένοι, ενεργοποιημένοι και εναρμονισμένοι με το αγαθό, το ωραίο και το αληθινό που βρίσκεται μέσα μας και κατ επέκταση να μπορούμε να το προβάλλουμε προς τα έξω, στο περιβάλλον μας και στην κοινωνία που ζούμε, ώστε να δημιουργούμε καλύτερες και ορθότερες ανθρώπινες σχέσεις.

Για όλα τα ανωτέρω που αναφέρονται ελάτε μαζί να βρούμε τη ζωή που σας ταιριάζει.

Ατομικές συνεδρίες

 Ιωάννα Σοφού

για ραντεβού καλέστε στο 2130099902  6974 33 15  33

 

Sep 12, 2013 | Posted by in Slider | Comments Off on Εσωτέρα Θεραπευτική