Για τους Εμβολιασμούς

sound-waves-0

Για τους Εμβολιασμούς.

“Ποια είναι η θέση ή η αξία του εμβολιασμού και του δαμαλισμού από αποκρυφιστικής ή εσωτερικής άποψης;” Το ερώτημα αυτό βρίσκεται συχνά στο νου των θεραπευτών καθώς θέτουν το επόμενο ερώτημα που είναι η πραγματική βάση του ενδιαφέροντός τους: “Μήπως επηρεάζει τα λεπτοφυέστερα σώματα; Πώς;”

Ο εμβολιασμός δεν έχει μεγαλύτερη αποκρυφιστική έννοια ή αξία απ’ ό,τι μια υποδόρια ένεση. Το όλο ζήτημα που αφορά τους ορούς και τα εμβόλια τονίσθηκε υπερβολικά από τους λεγόμενους σπουδαστές του αποκρυφισμού. Το ανθρώπινο σώμα την τωρινή εποχή είναι δέκτης τόσο μεγάλης ποσότητας ουσίας που κατασταλάζει εκ των έξω στο εσωτερικό του σώματος, ώστε το όλο ζήτημα είναι μεγαλύτερης σημασίας κι όμως μικρότερης σπουδαιότητας απ’ ό,τι νομίζουν οι άνθρωποι. Αυτό είναι το παράδοξο που σας παρουσιάζω. Η κάθε είδους ελαττωματική τροφή, η εισπνοή καπνού ανά τους αιώνες, η αναπνοή μολυσμένου αέρα, η λήψη φαρμάκων και δισκίων και χαπιών κάθε δυνατής περιγραφής, η λεηλασία του φυτικού και ορυκτού βασιλείου για την αναζήτηση των συστατικών τους και η ένεση ορυκτών ουσιών, φαρμάκων και ορών κάνει κάποιον να θαυμάζει μερικές φορές τις αξιοσημείωτες αφομοιωτικές δυνάμεις του ανθρώπινου μηχανισμού.
Με κάθε ειλικρίνεια ωστόσο θα σας υπενθύμιζα ότι όσον αφορά τη φυσική ευεξία του ανθρώπου, αυτές οι μέθοδοι και τεχνικές της Δύσης είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας υγιέστερης φυλής απ’ ό,τι στην Ανατολή, μια πολύ σαφή παράταση της ανθρώπινης ζωής και την απάλειψη πολλών φοβερών φυσικών παθήσεων που αποδεκάτιζαν τον άνθρωπο. Αυτό εγώ, ένας Ανατολίτης, το παραδέχομαι. Εξέθεσα τη κατάσταση έτσι, για να διευρύνω την άποψή σας από το ειδικό στο σύνολο.
Σε σχέση με την ασθένεια και τον εμβολιασμό θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχουν τρεις ομάδες ασθενειών που δεν είναι ιδιάζουσες για τον άνθρωπο, αλλά είναι εγγενείς στον ίδιο τον πλανήτη. Οι ασθένειες αυτές απαντώνται σε πολύ διαφορετικές μορφές σ’ όλα τα βασίλεια της φύσης. Οι τρεις αυτές οικογένειες ή ομάδες ασθενειών είναι:

1. Η μεγάλη ομάδα των καρκινικών ασθενειών.
2. Η ομάδα της σύφιλης.
3. Η φυματίωση.

Πολλές απ’ τις αντιρρήσεις των γιατρών με αποκρυφιστικές τάσεις βασίζονται ασυνείδητα στην αίσθηση ότι πρέπει να υπάρχουν ανώτεροι μέθοδοι ελέγχου των ασθενειών του ανθρώπου από τις ενέσεις στο ανθρώπινο σώμα ουσιών που έχουν ληφθεί από σώματα ζώων. Αυτό είναι σίγουρα και οριστικά ορθό και κάποια μέρα θα καταδειχθεί. Μια άλλη αντίδραση εκ μέρους τους είναι μια ευαίσθητη αηδία η οποία πάλι παραγνωρίζεται. Μια πιο ζωτική αντίρρηση πρέπει να βασίζεται στον πόνο που υφίστανται τα ζώα τα οποία παρέχουν τη δαμαλίδα κι άλλες ουσίες.

Το αποτέλεσμα στα εσώτερα σώματα είναι πρακτικά μηδαμινό και πολύ λιγότερο απ’ τις ίδιες τις ασθένειες. Εδώ βρίσκεται για το μέλλον ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα. Κατά πόσο οι ασθενικές συνθήκες του φυσικού σώματος μεταδίδονται και επηρεάζουν τα εσώτερα σώματα από δομική πλευρά; Στο ερώτημα αυτό δε σκοπεύω να απαντήσω. Ο έλεγχος της ασθένειας γίνεται από τη σύγχρονη ιατρική με τρεις κυρίως τρόπους: δια της επιστήμης της υγιεινής, δια της προληπτικής ιατρικής και δια του εμβολιασμού. Αυτές είναι οι κατώτερες αντιστοιχίες των μεθόδων δραστηριότητας που εκπορεύονται από το αστρικό πεδίο, απ’ τα αιθερικά επίπεδα και από την ίδια τη γη.
Η επιστήμη της υγιεινής, η χρήση του νερού και η αυξανόμενη γνώση της υδροθεραπείας είναι η καταστάλαξη στη γη ορισμένων εσώτερων δραστηριοτήτων του αστρικού πεδίου μιας πολύ συγκεκριμένης φύσης. Από τη σκοπιά του ζηλωτή οι μέθοδοι αυτές ονομάζονται εξάγνιση.
Η επιστήμη της πρόληψης (τόσο των ασθενειών όσο και του θανάτου) είναι η καταστάλαξη στη γη ορισμένων τρόπων διαδικασίας του αιθερικού πεδίου με τους οποίους οι δυνάμεις χρησιμοποιούνται ορθά και ορισμένοι καταστρεπτικοί πράκτορες ελέγχονται και παρεμποδίζονται στον καταστροφικό τους δρόμο.
Η επιστήμη του εμβολιασμού είναι καθαρά φυσικής προέλευσης και αφορά μόνο το ζωώδες σώμα. Η τελευταία αυτή επιστήμη γρήγορα θα παραμερισθεί από μια ανώτερη τεχνική, αλλά ο καιρός δεν έφθασε ακόμη.
Εσωτέρα Θεραπευτική σελ. 332

Ιωάννα Σοφού.

Nov 14, 2014 | Posted by in ΑΡΘΡΑ | Comments Off on Για τους Εμβολιασμούς